Avond met Verbeek en Maatsen legt de Businessclub geen windeieren…


Mede door de geslaagde avond met Gertjan Verbeek, hebben we de afgelopen week al 5 nieuwe leden kunnen verwelkomen!  
Hiernaast zijn we met zo’n 4 bedrijven in gesprek! Uiteraard stellen we de nieuwe leden graag even aan u voor:

Duifhuijsen zonwering, directeur Tobias Duifhuijsen

Mede eigenaar Tobias Duifhuijsen is jaren de keeper geweest in ons eerste zaterdag elftal, zijn bedrijf houdt zich bezig met bijna alles wat met zonwering te maken heeft. Duifhuijsen levert zowel aan de zakelijke- als aan de particulieren markt, uiteraard wordt alles ook profesioneel gemonteert. Duifhuijsen heeft een prachtige collectie aan zowel buiten- als binnenzonwering, deze is in de showroom aan de 2e Van Leyden Gaelstraat 16e in een prettige sfeer met persoonlijk advies te bewonderen.
Het persoonlijke advies, goede service en gebruik van kwalitatief hoge producten is kenbaar voor Duifhuijsen zonwering, montage en verkoop!

Thermex bv, contact persoon Gerald Voshaar

 Thermex B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het exporteren van planten en bloemen naar supermarktketens in Frankrijk. Al meer dan 35 jaar is Thermex b.v. gevestigd in de veiling FLORA HOLLAND, en telt onder haar klanten bijna alle grootwinkelbedrijven in Frankrijk.
De inkopers van Thermex b.v. garanderen een zeer groot assortiment van zowel groene als bloeiende planten, van uni bossen en gemengde boeketten.
Ons motto luidt:”Als u goed verkoopt, doen wij dat ook”!

Sea and Shore Services, contact persoon Vincent de Vries
Wij hebben alle kennis en ervaring in huis als het gaat om (inter)nationaal transport en logistiek.We zijn voor veel partijen de relevante schakel tussen vervoerders, (lucht)havens, op- en overslag, douane en binnenlandse transportfaciliteiten.
De betrouwbare schakel die verzekert dat iedere vracht op het afgesproken moment op de afgesproken plek staat.

Hydroflex, directeur Leo Voogd
De Hydroflex Hydraulics bedrijven zijn werkmaatschappijen van de Seahorse Holding Company B.V. en sinds 1968 internationaal actief, met vestigingen in Nederland en België en met partnerverbanden in Europa, het Midden Oosten en Rusland. Alle Hydroflex bedrijven leveren een compleet en hoogwaardig programma met industriële Hydrauliek leidingcomponenten, hoge druk slangassemblages en aanverwante producten. Specifieke kernmarkten zijn de scheepsbouw, algemene machinebouw, olie- en gasindustrie, offshore, MRO en de petrochemie

Rob Dijkshoorn Glazenwasser, directeur Robbie Dijkshoorn

Voor veel Vlaardingers een bekende naam en terug van weggeweest bij de Businessclub CWO.
Wij maken alles van glas voor u schoon, al jaren zijn wij verantwoordelijk voor diverse “glazen partijen” van zowel particulieren als ondernemers.

REVA, directeur Hans van der Valk
Productieprocessen zijn onlosmakelijk verbonden met dit gemeengoed. Fabrieken die zorgen dat wij elektriciteit en gezuiverd (drink-)water ter beschikking hebben, een breed spectrum aan voeding en over veel luxe kunnen beschikken, zoals auto’s, tv’s computers, telefoons enzovoort. Als onderdeel van deze productieprocessen, zijn er niet zelden vloeistoffen benodigd, die een bedreiging kunnen vormen voor mens en milieu. De missie van REVA is deze vloeistoffen op een zo veilig en verantwoord mogelijke manier te verpompen en separaat een secundaire veiligheid te kunnen bieden in geval van een ongewenste en onvoorziene lekkage van een van deze vloeistoffen.

N&K Logistics, directeur Hans Nieuwenhuizen
N&K Logistics is de logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoeren en verspreiden van diverse producten. Met een compleet pakket aan logistieke diensten en services kunnen wij u een op maat gemaakte oplossing bieden, bijvoorbeeld koeriersdiensten, nationaal en internationaal transport over de weg, door de lucht of over zee.
Door onze uitgebreide kennis en ervaring in het logistieke deel van een productieproces voelen we aan hoe belangrijk het is om met de juiste zorg, toewijding en aandacht uw kant-en-klare producten af te leveren. Van kleine pakketjes tot een omvangrijk internationaal project met transporten over de weg, door de lucht en over zee.
Uit ervaring weten wij, als N&K Logistics, dat er veel waarde wordt gehecht aan leverbetrouwbaarheid. N&K Logistics heeft leverbetrouwbaarheid als hoofddoelstelling.

 

 

Geef een reactie