Avond met Verbeek groot succes!

In het familietheater De Flamingo werd op 9 november 2012 door de Businessclub van CWO een bijzondere avond georganiseerd. Host Jan Dirk Stouten van Radio- en TV-Rijnmond presenteerde deze avond, waarbij voor de pauze werd gesproken met Danny Molendijk en Darren Maatsen. Danny Molendijk, de technisch coordinator van CWO, vertelde over zijn ervaringen bij CWO. Uiteraard werd er ook gesproken met het bestuur van de st.Businessclub CWO, Jeroen Onderdelinden en Joris van der Wint. Hiebrij werd stil gestaan bij de doelstellingen van de Businessclub. Hierna was het de beurt aan Daren Maatsen, Daren Maatsen vertelde hoe het hem was vergaan in de jeugd van HVO, waarna hij via Excelsior Maassluis bij Excelsior Rotterdam in het profvoetbal terecht kwam.
Verder vertelde hij de ambitie te hebben om Excelsior weer terug te brengen naar de Eredivisie. Na een korte onderbreking kwam hoofdgast Gertjan Verbeek aan het woord. Gertjan was zeer open en ging in op alle vragen van Jan Dirk. Met name over zijn, te korte, Feyenoordperiode werd het nodige gevraagd.


Gertjan Verbeek onthulde ook nog dat het een droom van hem is om in de toekomst eens een mooie club in de Bundesliga te mogen trainen. Vervolgens werd er een shirt van AZ, met alle handtekeningen van de spelers, geveild waarbij de opbrengst naar CWO zou gaan. Nadat voorzitter Ben van Dijk het openingsbod van €200,- had gedaan, boden verschillende mensen tegen elkaar op. Uiteindelijk wist Willem Hoefnagel het shirt voor €650,- te bemachtigen. De Businessclub is erg blij met dit bedrag en zal voor een goede bestemming zorgen.

Aan het einde van de avond werd Gerald Voshaar van het jeugdbestuur door Jan Dirk Stouten op het podium geroepen. Gertjan Verbeek gaf aan dit soort avonden niet voor het geld te doen en de voetbaljeugd een warm hart toe te dragen. Daarom doneerde hij een gedeelte van zijn gage a €1000,- aan de jeugd van CWO! Deze geste werd natuurlijk met groot applaus ontvangen door het publiek. Al met al een prachtige avond, met dank aan de organisatoren van de Businessclub CWO, Jeroen Onderdelinden en Joris van der Windt. Tevens een compliment voor de toplocatie, Familie Theater Flamingo!

Geef een reactie