Tennis en Dart toernooi 2007

Dubbelfeest bij tennis- en dartstoernooi van businessclub HVO.
Je hebt van die zaterdagen, die kunnen niet lang genoeg duren, afgelopen zaterdag was er weer zo één. De zaterdagmiddag begon lekker met een dominant HVO-1, de oranjemannen (dit keer in het zwart) wisten met goed voetbal de volle tribune van Smitshoek het zwijgen op te leggen. Waar de HVO supporters voor rust nog met koude tenen tussen trommelende kinderen en mopperende oude mannen van Smitshoek zaten, zaten ze na rust rustig op de tribune, naar een wedstrijd te kijken waar je als HVO-er vanzelf een warm gevoel van krijgt. Met 2 tegen 0 werd Smitshoek aan de kant gezet en konden wij drie hele mooie punten toevoegen aan ons puntentotaal.

’s Avonds werd de positieve lijn verder doorgetrokken, het was namelijk weer tijd voor het jaarlijkse tennis- en dartstoernooi van de businessclub HVO. Terwijl de bijna voltallige selectie en enkele genodigden de bardames bezighielden met het bestellen van de meeste exotische mixen, probeerden andere genodigden en sponsoren al tennissend of dartent hun sportieve hoogtepunt van deze zaterdag te bereiken.

Na de voorronde bij de darters waren de halve finalisten bekend, Henk Dupon (Daub) speelde tegen de favoriet Sylvia Lukassen (Gravilux) en Hans Hellemons (De Bol Training en Advies) tegen Gerard Rila (Fortis). De finale werd uiteindelijk gewonnen door Hans Hellemons, hij wist net iets beter met de druk om te gaan en op deze wijze Sylvia Lukassen te kloppen. Gerard Rila was in de troostfinale iets te sterk voor Henk Dupon en pakte de derde prijs.

Bij het tennissen werden er dit jaar enkels gespeeld en werd er door een twintigtal dames en heren op hoog niveau getennist. Met bloed, zweet en tranen bereikten Jaap Valk (IVA-groep), Tobias Duifhuijsen (Duifhuijsen montage en zonwering), Jeanete Loeff (Bouw-, Timmer- en onderhoudsbedrijf Paul Loef) en Hans Hofhuis (IVA-groep) de halve finales. De uiteindelijke winnaar werd Jaap Valk, hij wist in de finale, in een IVA onderonsje Hans Hofhuis te verslaan. Tobias Duifhuijsen liet zien dat hij zowel met als zonder racket de ballen uit het net wist te houden en pakte de derde plaats, Jeanete Loef werd eervol vierde.

Na het sportieve gebeuren en de prijsuitreiking kon iedereen aanschuiven bij het koude buffet, dit bleek na al het sporten een welkome maaltijd. Tot in de late uurtjes werd er aan de uitbreiding van het netwerk gewerkt en de sportieve hoogtepunten van deze zaterdag werden nog even onder het genot van een drankje doorgenomen. Een zaterdag om niet snel te vergeten, bij deze dank aan alle sponsoren en vrijwilligers, die op hun manier een positieve bijdrage hebben geleverd aan dit sportieve hoogtepunt.

Geef een reactie