Been bezoekt Businessclub CWO

Vrijdag 4 maart was het dan zover, Mario Been bezocht ons prachtige complex om onder leiding van Jan Dirk Stouten stil te staan bij zijn carriere.
Nadat Jeroen Onderdelinden een en ander vertelde over de mogelijkheden van de Businessclub en de mooie groei in leden die dit seizoen is ingezet, was het de beurt aan onze voorzitter. Ben van Dijk werd stevig aan de tand gevoeld door Jan Dirk Stouten, dit gebeurde tevens bij de 2 hoofdtrainers Henk Salari (zaterdag) en Jaco Verhoev (zondag).
Uiteraard werden alle aanwezigen getest op hun voetbalkennis, uiteindelijk bleek de afgevaardigde van Gravilux de meeste feitjes over het EK 88 te weten en kwam hierdoor in het bezit van een door de selectie van Feyenoord gesigneerde wedstrijdbal. Een mooi gebaar was dat deze bal weer beschikbaar werd gesteld om te veilen, waarbij de opbrengst ten gunsten kwam van de Businessclub. Uiteindelijk was Willem Hoefnagel de gelukkige en kocht deze bal voor € 300,-.

Hierna was het de beurt aan onze hoofdgast, Mario Been hoofdtrainer van Feyenoord Rotterdam. Het werd een mooi gesprek met zaken uit het verleden, maar ook zeker uit het heden. Er is immers genoeg te vertellen over de huidige situatie van Feyenoord. Gelukkig bleek zijn bezoek aan CWO een succes, niet alleen voor CWO, maar ook voor Feyenoord gezien de uitslag tegen Heerenveen.
Na afloop was het tijd voor een gezellig hapje en drankje aan de bar, waarbij Mario Been ook gezellig bleef hangen.
Het was een meer als geslaagde avond, hopelijk denkt u er hetzelfde over!

Voor alle foto’s kijk op:
https://picasaweb.google.com/118362102659437987985/MarioBeenBijCWOBusinessclub

Geef een reactie