Been vervanger van Van Bronckhorst

Helaas hebben wij gisteren via Jan Dirk Stouten vernomen dat Giovanni van Bronckhorst vrijdag 4 maart in Dubai zit en geen mogelijkheid ziet om tijdelijk terug te keren naar Nederland i.v.m. de avond van de Businessclub, vrijdag 4 maart.
Gelukkig hebben we een prima vervanger gevonden die het nodige te vertellen heeft, zowel over zijn verleden, maar ook zeker over het heden. De huidige trainer van de grootste club uit onze regio, te weten Mario Been.

Het spreekt voor zich dat de inhoud van de avond verder gelijk zal blijven, echter dan met Mario Been als gastspreker. Mario Been zal voldoende te vertellen te hebben over de huidige ontwikkelingen bij zijn club Feyenoord. 
Zoals bekend is deze avond bedoeld voor de leden van de Businessclub en overige sponsors van sv CWO, inmiddels zijn alle genodigde persoonlijk uitgenodigd.
Indien u van mening bent dat u ook tot de genodigde moet behoren, dan kunt u dit ons uiteraard laten weten via businessclub@svcwo.nl .De avond staat geplaand voor vrijdag 4 maart, inloop vanaf 19.30 uur!
Heeft u zich als Businessclub lid nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via bovenstaand email adres.

 

Geef een reactie