Businesclub CWO spreekt met Kieft en Van Egmond

 

 

 

 

Ruim 150 personen waren aanwezig bij het bijzondere levensverhaal van Wim Kieft…

Samen met o.a. de schrijver van zijn boek, Michel van Egmond, deden de heren onder leiding van Jan Dirk Stouten hun verhaal aan de Businessclub leden, sponsoren en overige gasten.

Binnen het artikel welke via vlaardingen24.nl is verspreid werd de inhoud van de avond mooi verwoord;

Het affiche voor donderdag 18 mei beloofde al veel goeds maar dat moet dan natuurlijk ook nog worden waargemaakt. De bezoekers van de sponsoravond werden geen moment teleurgesteld. Kieft en Van Egmond, geïnterviewd door Jan Dirk Stouten, wisten met talloze anekdotes en ongezouten meningen het ene lachsalvo na het andere te veroorzaken. 

Wim Kieft vertelde openhartig over zijn verslavingen en de verwoestende gevolgen daarvan voor zowel zichzelf als zijn omgeving. De nuchtere en relativerende houding van de ex-topvoetballer maakt het een genot om haar hem te luisteren. Van Egmond, schrijver van het boek ‘Kieft’, waarin de worsteling van Wim op fascinerende manier is weergegeven, fungeerde als uitstekende sidekick. Hij vertelt al net zo goed als hij schrijft. 

Misschien nog wel het leukst waren de vele uitstapjes en de uitspraken over voetballers, trainers en analisten. Over Jean Marie Pfaff,  Aad de Mos, Jan Boskamp, Romario, Rene van der Gijp, Johan Derksen en vele, vele anderen. Zo werd de avond een soort Voetbal Insite (waarover het ook bij vlagen ging) maar dan wat minder platvloers.

Er kan worden teruggekeken op een bijzondere voetbalavond met ook zeker een mooi succes voor Businessclub CWO & sv CWO, een mooie opbrengst van de loterij/veiling en waarschijnlijk een aantal nieuwe leuke Businessclubleden! Kortom een top avond!

Dank aan alle mensen die ons hebben geholpen deze avond!

Geef een reactie