Businessclub CWO bezoekt Feyenoord – AZ…

Het was een mooie middag afgelopen zondag, rond de klok van 14.30 vertrokken er zo’n 43 mannen en vrouwen, direct of indirect verbonden aan de stichting Businessclub CWO, per bus richting de Rotterdamse Kuip.

Bij aankomst werden zij ontvangen nabij het Maasgebouw waar een gereserveerd gedeelte binnen de zaal de plaats was om “warm te draaien” voor de wedstrijd. Uiteraard werden er voorspellingen gedaan, kennis gemaakt met nieuwe leden (waarover binnenkort meer) en was het vooral gezellig. De wedstrijd hebben de meeste van u wel gezien, al snel 0-2 voor AZ waarna het na de rust een waar spektakel zou worden met een eindstand van 2-2. Bijna iedereen tevreden zullen we maar zeggen.

Na afloop werd het gezelschap getrakteerd op een heerlijk brood buffet met warme- en koude broodjes, uiteraard was het ook het moment om na te praten en te luisteren wat aanvoerder Jordy Clasie van deze wedstrijd vond. Helaas was het de teleurgestelde Clasie teveel om Kees de Vries (winnaar van de poule) zijn verdiend gewonnen Feyenoord shirt uit te reiken, maar dit zal op een later moment nog worden goed gemaakt.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en hopen de leden van de mooiste Businessclub van de regio snel weer te kunnen begroeten!

Tot slot nog een woord van dank aan Bas Raemakers van Feyenoord en de mensen van JoJo Tours voor de uitstekende service!

Geef een reactie