Businessclub CWO in gesprek met: Darran Maatsen en Gertjan Verbeek, mis het niet!

Na 2 jaar geleden al in gesprek te zijn geweest met Mario Been, is het vrijdagavond 9 november de beurt aan Excelcior Rotterdam aanvaller Darren Maatsen (oud HVO-er) en hoofdgast AZ trainer Gerjan Verbeek.


Deze bijzondere avond zal dus bomvol voetbal zitten en exclusief toegankelijk zijn voor de leden van de st. Businessclub CWO en andere genodigden.
De presentatie is in handen van Jan Dirk Stouten, bekend van radio en tv Rijnmond. Uiteraard komt Jeroen Onderdelinden namens
de st. Businessclub CWO aan het woord en staan we stil bij de jeugdopleiding  van sv CWO (waar Darran Maatsen dus het grote voorbeeld van is).

De persoonlijke uitnodigingen zullen binnen 14 dagen worden verzonden, hier zal ook meer informatie over de locatie en invulling van de avond worden gegeven.

Maar bij deze bent u als lid van de st. Businessclub CWO van harte uitgenodigd, zet het dus alvast in uw agenda…. mis het niet!
VRIJDAG 9 NOVEMBER a.s. aanvang 20.00 uur! Locatie volgt spoedig….

Uiteraard bent u samen met een introducé welkom en willen wij u deze avond ook de gelegenheid bieden om een aantal van uw zakenrelaties mee te nemen.
Uiteraard betaalt u voor uzelf en uw introducé niets, wanneer u meer relaties wenst mee te nemen betaald u € 10,- per persoon.
Dit wordt uiteraard nader toegelicht in de persoonlijke uitnodiging die u spoedig zal ontvangen.

Kunt u niet wachten tot de officiële uitnodiging, dan kunt u uzelf al aanmelden via  businessclub@svcwo.nl

We hopen u allen op deze bijzondere avond te ontmoeten, dit mag u niet missen!

Geef een reactie