Businessclub CWO ontmoet Businessclub NSVV…

Zaterdag 23 maart speelt ons eerste zaterdag elftal thuis tegen het voor ons altijd lastige NSVV uit Numansdorp. Beide clubs hebben de punten nog hard nodig en zijn dus gebaat bij een overwinning…
Net als CWO heeft NSVV een actieve Businessclub, bestaande uit diverse bedrijven waarvan het bekendste lid toch wel Argos Oil is, verder zijn er net als bij ons kleine en grotere ondernemers die zaken en plezier goed samen laten gaan in de Businessclub. Kortom een leuke club bedrijven om nader kennis mee te maken…
Het idee is om voorafgaand aan deze wedstrijd elkaar te ontmoeten en hierna gezamenlijk onder het genot van een hapje en drankje, vanuit de Businessclubruimte de wedstrijd te bekijken.
Hiervoor hebben we het volgende programma gemaakt:

  • 13.00 uur ontvangst in de exclusieve Businessclub ruimte binnen onze kantine.
  • 13.30 lunch buffet, met broodjes, salade en uiteraard een lekker glaasje…
  • 14.30 start wedstrijd
  • 15.15 uur tijdens de rust een drankje
  • 16.15 uur na de wedstrijd een hapje en drankje om nog even na te praten.
  • 17.30 uur de Businessclub van NSVV zal weer per bus richting Numansdorp vertrekken, uiteraard bent u van harte welkom te blijven!

Het lijkt ons een prima gelegenheid voor alles Businessclub leden weer eens een thuiswedstrijd te bezoeken, dit samen met een hoop gezelligheid, hapjes, drankjes en het maken van leuke contacten!

Aangezien we rekening moeten houden met het aantal mensen wat komt i.v.m. de lunch, verzoeken wij u vriendelijk kenbaar te maken of u aanwezig wenst te zijn de 23e maart.
U kunt ons uiterlijk vrijdag 16 maart laten weten of u aanwezig bent, doe dit door een email te sturen naar businessclub@svcwo.nl . Eventuele gasten zijn in overleg uiteraard ook mogelijk!
We horen graag zo spoedig als mogelijk of we u kunnen begroeten de 23e!

Geef een reactie