Businessclub CWO ontmoet Henk Fraser…

Ook dit jaar denken wij er weer in te zijn geslaagd om een interessante hoofdgast te strikken voor de aankomende sponsor avond van 28 mei a.s! Niemand minder dan Henk Fraser, huidig hoofdtrainer van Sparta Rotterdam,  zal bij onze vaste presentator Jan Dirk Stouten op de bank plaats nemen.

Hiernaast zullen wij je deze avond kennis laten maken met onze nieuwe hoofdtrainer (vanaf volgend seizoen), Jeff Stans. Kortom een avond vol voetbal, gezelligheid en uiteraard een hapje & drankje! 

De opzet van de avond zal weer net iets anders zijn als je van ons gewend bent, waarbij we uiteraard wel weer gezamenlijk voorafgaand aan het officiële gedeelte een hapje zullen eten binnen onze Business ruimte. Jij bent als Businessclub lid vanaf 17.30 uur van harte welkom,waarna we rond de klok van 18.15 zullen gaan eten. 

Onderstaand de officiële  uitnodiging met hierop alle informatie over de invulling van de avond zelf, wij zien uiteraard graag binnenkort jouw (en die va eventuele introducé) aanmelding verschijnen. 

Tot ziens op 28 mei!

Geef een reactie