Businessclub CWO Zaalvoetbaltoernooi 2011

Uiteraard mag u in dit lopende seizoen weer het nodige verwachten van de st. Businessclub CWO. Het eerst komende evenement staat gepland op zaterdag 26 november, dan zal de eerste editie plaats vinden van het:

“Businessclub CWO zaalvoetbaltoernooi”

Dit toernooi is exclusief voor de leden van de Businessclub, het vriendschappelijke zaalvoetbaltoernooi zal plaats vinden in de Polderpoort Vlaardingen.
Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden van onze Businessclub een team inschrijven en zo kunnen strijden om de eerste wisseltrofee van het Businessclub Zaalvoetbaltoernooi. Op deze manier hopen we ook iets leuks te kunnen bieden aan uw werknemers welke uiteraard uw zaalvoetbalteam kunnen vertegenwoordigen.
De aanvangstijd zal om 17 uur zijn, uiteraard verzorgen wij voor alle teams een broodje en is er na afloop voldoende gelegenheid om gezellig wat te drinken en andere leden van de Businessclub te ontmoeten.

Binnenkort zal u een schriftelijke uitnodiging ontvangen voor dit evenement, maar we zouden het zeer op prijs stellen als u via businessclub@svcwo.nl laat weten of u een team denkt te gaan inschrijven.

Een team bestaat uit 5 spelers, het zou natuurlijk leuk zijn als uw team uit werknemers bestaat, maar dit kan en mag uiteraard worden aangevuld met overige spelers. Plezier en gezelligheid staan deze avond centraal!

Zoals bekend kunt u als Businessclublid ook gebruik maken van de seizoenskaarten voor AJAX, Feyenoord en Sparta. Op dit moment zijn er nog voldoende wedstrijden vrij, dus geef uw voorkeur door via ons email adres.
Tot slot willen wij u melden dat we op dit moment bezig zijn met de opmaak van warming up shirts voor de jeugd en sporttassen voor ons damesteam, waarover later meer.

Geef een reactie