Businessclub HVO is klaar voor de fusie.

Op 1 juli 2008 zal onze voetbalvereniging samengaan met RK WIK en HSC en in een nieuw tenue, onder de nieuwe CWO haar voetbalactiviteiten voortzetten.

Als u als lid van de businessclub HVO zaterdag 17 mei onze feesttent heeft bezocht en de schilderijen in deze feesttent goed heeft bekeken, kan het u niet ontgaan zijn dat er één schilderij niet in het rijtje thuishoorde.
Dit schilderij is in opdracht van de businessclub HVO gemaakt om een heel mooie voetbalperiode bij HVO af te sluiten en een nieuwe en nog veel mooiere voetbalperiode als nieuwe voetbalvereniging CWO te beginnen.Het schilderij symboliseert op unieke wijze de fusie tussen deze drie Vlaardingse clubs met een eigen historie.
Van dit schilderij is er maar één origineel en u kunt op dit schilderij in uw bedrijvenpand of kantoor op hangen als u het beste bod uitbrengt. Het openingsbod is € 2000, – een schijntje voor dit unieke exemplaar, maar wij gunnen het u als businessclublid.
Er zijn in een kleiner formaat replica’s gemaakt, maar als verzamelaar wil je natuurlijk het origineel hebben.
Wanneer de veiling begint, zullen wij u later mededelen. Heeft u het schilderij nog niet gezien , komt u dan gerust een kijkje nemen in de bestuurskamer van HVO.

Geef een reactie