Businessclub HVO maakt snelheid aan de Zwanensingel.

Op zaterdag 17 mei 2008 werden onze buren vroeg gewekt door enkele snelheidsduivels, die een ritje wilde maken in een paar mooie Ferrari’s.

Op zaterdag 17 mei 2008 werden onze buren vroeg gewekt door enkele snelheidsduivels, die een ritje wilde maken in een paar mooie Ferrari’s.
Samen met onze buren van het Sportcentrum Vlaardingen was er weer een leuke en unieke actie op poten gezet door businessclub voor haar leden.
Vanaf één uur was er in de feesttent een koud buffet geserveerd en konden 75 coureurs in 20 minuten hun stuurmanskunsten vertonen in drie rode racemonsters van het merk Ferrari.
Veel leden lieten hun jongens- en meisjesdroom in vervulling gaan en stapten met Ferrari rode koontjes uit deze snelle bolide.
In de feesttent kon men buiten een lekker hapje en drankje genieten van geschilderde racewagens in volle actie en naast de feesttent stonden nog eens enkele Ferrari’s en lamborginie’s, waar de eigenaren graag over vertelden en je een kijkje onder de motorkap en in de auto kon nemen.
Om 18.00 uur was de laatste coureur binnen en hadden de deelnemers hun coureurdiploma verdiend en was het voor hen een dag om niet te vergeten.
Voor zover de organisatie het weet, was er niet die de snelheidsmeting overschreed, maar je weet maar nooit met oom agent en stuurt hij nog een kaatje naar aanleiding van dit evenement.

Geef een reactie