Businessclub lid Fundament Advies kleedt CWO JO11-2 aan

 

 

 

 

 

 

Fundament Advies keedt de jongens van sv CWO JO11-2 aan!

 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande werden de mannen van sv CWO JO11-2 volledig in het nieuw gestoken met dank aan sponsor Fundament Advies.
Fundament Advies is al jaren trouw lid van st. Businessclub CWO, maar ook via voorzitter Businessclub CWO Jeroen Onderdelinden, nauw betrokken op verschillende vlakken binnen sv CWO. Inmiddels hebben al vele CWO’ers de weg naar Fundament Advies gevonden.
Fundament Advies staat voor persoonlijk- en volledig onafhankelijk advies op gebied van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen en sinds kort ook Bedrijfsfinanciering.

Met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek bedient Fundament Advies de volledige regio Rijnmond, zowel particulier als zakelijk.

In Vlaardingen is Fundament Advies te vinden aan de Korte Hoogstraat 8a, waar je uiteraard van harte welkom bent voor een vrijblijvend eerste gesprek. Sponsor Fundament Advies kan trots zijn op de mannen van JO11-2, er werd zaterdag met maar liefst 14-0 van ‘s- Gravenzande gewonnen, waarmee sv CWO zich bijna winterkampioen mag noemen.

 

Meer informatie over Fundament Advies?

Kijk eens op de vernieuwde website: www.fundament-advies.nl

 

Namens de jongens van JO11-2; Fundament Advies bedankt!

Geef een reactie