Businessclub Tennis toernooi en BBQ…

Het voetbalseizoen zit er alweer bijna op, nog zo’n 4 wedstrijden en dan is het einde van de competitie en/of wellicht het begin van de na-competitie.
Dit betekend dan ook dat ons eerste jaar leiding geven aan onze mooie Businessclub erop zit, een jaar waar we mooie dingen hebben gedaan, denk aan het voetgolf of het bezoek van Mario Been. Maar ook zeker een jaar waarin we de Businessclub CWO, met zo’n 13 nieuwe leden weer terug op de kaart hebben gezet. Uiteraard vertrouwen wij erop om u volgend seizoen ook weer te kunnen verwelkomen en zullen we ons uiterste best gaan doen om het aantal leden weer boven de 50 te krijgen (stand nu op 43 leden) en te houden.
Tevens is onze doelstelling om nog meer“business to business” te realiseren onder de leden van de Businessclub, zodat uw lidmaatschap nog meer kan gaan opbrengen als het op dit moment al doet.

Gelukkig is het seizoen nog niet helemaal klaar, wellicht worden er door onze eerste elftallen nog prijzen gepakt in de competitie of met het Vlaardings Kampioenschap, maar ook het derde evenement van de Businessclub staat weer op de planning, te weten vrijdag 27 mei a.s.  Zoals gebruikelijk sluiten we af met een vriendschappelijk tennis toernooi en een overheerlijke BBQ bij hetSportcentrum Vlaardingen.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor het tennistoernooi (we hopen uiteraard op een groot aantal sportieve leden) zullen we vanaf 17.30 starten met het tennistoernooi (enkel en/of dubbel) en zal rond de klok van 20.00 uur de BBQ worden aangestoken, oftewel weer een heerlijke avond om nader kennis te maken met de andere leden onder het genot van een hapje en een drankje.

U bent zoals gebruikelijk van harte welkom om samen met een introducé aanwezig te zijn bij deze bijzonder gezellige en toch ook wel een beetje sportieve avond. Laat ons a.u.b. weten of u bij deze avond aanwezig kan zijn, of u samen met een introducee komt en of we u (en uw introducé) kunnen inschrijven voor het tennistoernooi.  Zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende te BBQ’en is en dat er een mooie indeling voor het toernooi kan worden gemaakt.

Aanmelden kan door ons te mailen, meldt hierin a.u.b. of u aanwezig bent, met of zonder introducé en of u deelneemt aan het tennistoernooi, dit kan via businessclub@svcwo.nl.

Tot ziens op 27 mei, in hetSportcentrum Vlaardingen!

Geef een reactie