Businessclub ziet Sparta van AZ winnen!!!

Na eerst met ruim 40 gasten gezellig te hebben geborreld en een broodje te hebben gegeten binnen onze Businessruimte, vertrok de bus van Nooteboom Tours richting het Kasteel.

Binnen de Jupiler lounge was er voldoende gelegenheid om met elkaar bij te praten en ons voor te bereiden op de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en gedeeld koploper AZ. De wedstrijd werd voorafgegaan met een indrukwekkend eerbetoon aan onlangs overleden oer Spartaan Jules Deelder.

De wedstrijd had niet lang nodig om op gang te komen, al na 4 minuten stond de wedstrijd op zijn kop door een rode kaart voor de doelman van AZ. Wat volgde was een bijzonder aantrekkelijke wedstrijd welke de leden van onze businessclub vanuit de business Seats konden volgen. Met een eindstand van 3-0 voor Sparta was er geen enkel lid met de juiste wedstrijd voorspelling. Er werd uiteindelijk geloot, waarbij onze “bloemenman” Gerald Voshaar de gelukkige werd van het gesigneerde Sparta shirt.

Met een leuk en vooral gezellig feestje na afloop van de wedstrijd was het rond de klok van 23 uur, net na het vroege einde van het gevecht tussen Rico en Badr, tijd om weer veilig met de bus te worden teruggebracht naar Vlaardigen.

Het was een top avond wat ook maar liefst 3 nieuwe leden heeft opgebracht! Welkom Ab, Nico en terug van weggeweest Leo..

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2020!!!

Wil jij in 2020 ook kennis maken met de leukste Businessclub van Vlaardigen? Neem dan contact op via businessclub@svcwo.nl

Geef een reactie