Co Adriaanse te gast bij leden Businessclub CWO

Een goed gevulde kantine aan het Trimpad, vol met leden van de Businessclub, sponsoren en vrijwilligers van sv CWO. Deze avond georganiseerd door de st. Businessclub CWO stond met name in het teken van hoofdgast Co Ariaanse, de oud trainer van oa AJAX, AZ, Twente en FC  Porto sprak onder leiding van Jan Dirk Stouten de gasten toe. Hierbij nam hij zeker geen blad voor zijn mond, wat resulteerde in wat mooie verhalen en anekdotes. Zo vertelde Adriaanse bijvoorbeeld nooit bij Feyenoord te kunnen werken als ras Amsterdammer, ondanks dat hij inmiddels al 3 keer is gevraagd door de club uit Rotterdam Zuid.

Binnen de interessante avond was er ook tijd om kennis te maken met de hoofdsponsor van sv CWO, te weten ING. Emile Pruim (directeur ING Vlaardingen) vertelde het een en ander  over de betrokkenheid van ING bij het voetbal vandaag de dag. De avond werd afgesloten met een loterij en veiling waarbij € 5.000,- werd opgehaald voor de Gio Foundation en sv CWO, al met al een mooi resultaat!

De avond heeft de Businessclub geen windeieren gelegd en in ieder geval al 3 nieuwe leden opgeleverd, te weten Den Brinker Financieel Adviesbureau, Krznaric MFS BV en Mira Investments BV. Uiteraard een warm welkom aan deze nieuwe leden!

Geef een reactie