Een goed en gezond 2011!!!

Middels deze weg willen wij u danken voor uw steun aan svCWO, het afgelopen jaar. We hopen nog lang op u te kunnen rekenen in de toekomst.

Inmiddels hebben wij weer wat nieuwe leden kunnen verwelkomen, dit betekend dat de ledenlijst op onze internetpagina spoedig zal worden aangepast en er wordt gewerkt aan een prachtig ledenbord wat wordt opgehangen in de entree van ons complex.

Zo krijgt de CWO Businessclub weer de aandacht die het verdiend, zo was het eerste evenement van dit seizoen, het Voetgolf, een groot succes en zijn we druk bezig met de voorbereiding van het tweede evenement.

Het tweede evenement zal begin maart plaats gaan vinden en beloofd een zeer intressante avond te worden met bekende personen, meer info zal spoedig volgen.

 

Het afgelopen jaar zijn onder andere dankzij uw steun als Businessclublid, de volgende zaken voor de vereniging gerealiseerd:

– BBQ avond jeugdelftal

– Bijdrage in jeugdtoernooi

– Bijdrage organisatie Winter toernooi

– Sinterklaas geholpen met de betaling van de cadeau’s

– Schenking F’noord shirt aan onderscheiding lid met eerste Jeugdlintje van Vld

– Sponsoren fitness activiteiten jeugd

– Strandtraining Jeugd

 

We hopen u allen tijdens een van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal te ontmoeten in onze prachtige Businessclub ruimte en anders in ieder geval bij ons volgende evenement in maart 2011.

Tevens willen wij u er nogmaals op wijzen dat u gebruik kunt maken van de tennisbaan bij Sportcentrum Vlaardingen, iedere vrijdagavond van 19-20 uur, wel eerst even bij Joris of Jeroen reserveren!

 

Geef een reactie