Eerste editie Businessclub CWO Zaalvoetbaltoernooi groot succes!

Zaterdag vond de eerste editie van het zaalvoetbaltoernooi voor de leden van de st.Businessclub CWO plaats in de Polderpoort. Het werd een bijzonder gezellige en sportieve avond, met 10 deelnemende teams werd er gestreden om de titel. De deelnemende teams; De Hypotheker, v Ree en partners, Riceno, 3D makelaar/Fundament, Euro Rigging, Sportcentrum Vlaardingen, Etom Schoonmaakdiensten, Barendregt en De Bruijn, Jan de Graaf en Fernhout Fysiotherapie.

Na een nek aan nek race in zowel poule A, als poule B, werd de finale gespeeld tussen Euro Rigging en 3D Makelaars/Fundament. Het was een spannende finale waarbij uiteindelijk de “golden goal” de beslissing moest brengen, de mannen van Ton Raemakers (Euro Rigging) gingen er uiteindelijk met de titel van door, een terechte winnaar.

Middels deze weg willen we graag nogmaals de scheidsrechters Peter Sterk en Pleun Onderdelinden, Gerald voor de bloemen, Gerda en Bep voor de heerlijke broodjes, Klaas voor de foto’s en de Polderpoort voor de gastvrijheid bedanken. Voor alle foto’s kijk op https://picasaweb.google.com/118362102659437987985/ZaalvoetbaltoernooiCWOBusinessclub#

Geef een reactie