Enorm bedankt en tot volgend seizoen!

Helaas blijft het stil 28 mei in ode kantine van sv CWO

Het is enorm jammer dat wij dit seizoen niet zoals ieder jaar weer in stijl kunnen afsluiten met het heerlijke eten van Businessclub lid Poelier Jaap Westbroek, een drankje van ons lid van der Knaap Horeca waarna het officiële gedeelte zoals je gewend bent onder leiding zou hebben gestaan van ons lid Jan Dirk Stouten. Desalniettemin kijken wij terug op een hoop mooie momenten dit seizoen, een geslaagd bezoek aan Sparta – AZ, de enorme groei van de jeugdafdeling van sv CWO en uiteraard de vele mooie zaken welke wij mede dankzij jouw hulp voor sv CWO hebben kunnen verzorgen. Onlangs heb je al mede als dank hiervoor, mogen smullen van een overheerlijke vlaai, maar middels deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor je onvoorwaardelijke steun het afgelopen seizoen!

Inmiddels zijn wij druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, een spannend seizoen met onder andere een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Jeff Stans, maar vooral spannend omdat we simpelweg nog niet weten hoe alles er in de nieuwe voetbalwereld uit zal gaan zien. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om onze leden weer zoveel mogelijk te trakteren op bijzondere evenementen en ook de seizoenkaarten voor Sparta Rotterdam, Ajax en Feyenoord zullen weer beschikbaar worden gesteld wanneer mogelijk. Kortom wij gaan er met zijn allen alles aan doen er een topseizoen van te maken, maar hiervoor hebben wij uiteraard wel jouw hulp nodig!

Wij zijn ons ervan bewust dat de Corona crisis voor ons allemaal de nodige impact heeft, zowel privé maar ook zakelijk. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat we jouw lidmaatschap met weer een jaar mogen verlengen en je ook komend seizoen van de partij zal zijn, maar wij begrijpen ook dat het voor sommige leden onzekere tijden zijn. Daarom willen wij graag met deze leden meedenken en hen waar nodig tegemoet komen in de kosten van het lidmaatschap. Zo hebben wij besloten de kosten voor het lidmaatschap voor komend seizoen niet te verhogen, maar ook de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van een eenmalige verlaging van 65,- EURO, voor deze leden welke het even wat lastiger hebben. Het is een kleine geste, maar waar nodig hopen wij hiermee onze leden welke het op dit moment financieel lastig hebben, te kunnen behouden. Mocht je van dit eenmalige aanbod gebruik willen maken, laat dit dan voor 15 juni a.s. via een replay op dit bericht aan ons weten.  Wanneer wij geen bericht ontvangen vertrouwen wij erop dat jouw lidmaatschap onder de normale voorwaarden zal doorlopen.

Voor nu wensen wij jou een mooie maar bovenal een gezonde zomer en vertrouwen wij erop elkaar in het seizoen 2020-2021 weer te zien!    

Geef een reactie