Even voorstellen…

Helaas moeten wij u via deze weg melden dat Olaf Hanno, de grondlegger van onze mooie Businessclub, iets meer naar de achtergrond zal treden. Olaf die uiteraard wel betrokken blijft, heeft op het moment niet de tijd die de Businessclub verdiend. Uiteraard heeft u 28 augustus (opening nieuwe complex) uitgebreid de mogelijkheid om afscheid te nemen van Olaf, al is hij mede als lid, nog altijd aanwezig op onze evenementen van komend seizoen.

Gelukkig zijn er 2 jonge enthousiaste club mensen opgestaan, die met veel enthousiasme het stokje van Olaf zullen overnemen. Uiteraard is het goed deze 2 mannen, kort aan u voor te stellen, waarschijnlijk zullen het voor vele van u geen onbekenden zijn:
Jeroen Onderdelinden, al 25 jaar lid van sv CWO (voorheen vv HVO) tot zo’n 5 jaar geleden als speler van de A selectie en is tevens actief geweest als jeugd elftalleider en leider van het tweede elftal. Hiernaast is Jeroen de bedenker van de naam “CWO”.
Zakelijk is Jeroen actief als Hypotheekadviseur bij de Hypotheker in Vlaardingen.

Joris van der Windt is sinds 5 jaar actief binnen CWO, als leider van zowel het eerste als het tweede elftal. HIernaast voetbalt Joris in het 4e elftal van onze zaterdag afdeling. Zakelijk is joris werkzaam als makelaar bij 3D makelaars in Schiedam.


(links Jeroen en rechts Joris)
Samen met Arie Hoogendijk en op de achtergrond Olaf Hanno, zullen Jeroen en Joris ervoor gaan zorgen dat u in komend seizoen kunt genieten van ons prachtige complex en uiteraard zoals u gewend bent, van onze jaarlijkse evenementen.

Wat betreft deze evenementen van komend jaar hebben wij voor
zaterdag 2 oktober de tweede editie van het Voetgolf gepland.

We gaan ervan uit dat dit minstens zo succes is als de vorige editie. Uiteraard zal deze dag worden afgesloten met een heerlijk buffet, zoals u van ons gewend bent. Info over deze dag zal spoedig volgen, maar noteer hem dus alvast in uw agenda!

 

Geef een reactie