Fundament winnaar Businessclub tennistoernooi

Het was weer een erg gezellige en sportieve avond bij het Sportcentrum Vlaardingen, het was weer tijd voor het tennistoernooi van de Businessclub CWO.
Met diverse goede dubbel teams begonnen we aan het toernooi waarin vooral op viel dat dat het met de conditie van velegewoon goed zit en het niveau van het tennis redelijk hoog lag. Zo zagen we diverse mooie ballenvan Leo van Ree, had Sjaak van de Kroon alle ballen aan het net, kan Joris beter gaan tennissen als voetballen en had Fundament uiteindelijk de langste adem! Uiteraard was vooral plezier het belangrijkste, maar de eindstand mag uiteraard niet ontbreken:

1: Fundament
2: Etom Schoonmaakdiensten
3: De Hypotheker/De Witte Garantiemakelaars
4: Sportcentrum Vlaardingen
5: 3D Makelaars
6: v Ree en Partners
7: Arachne


Bram en Richard van Fundament met de wisselbeker.

Na afloop van het tennistoernooi werd het aantal aanwezige met de wat minder sportieve leden aangevuld en was het genieten van een heerlijk buffet en uiteraard tijd om gezellig bij te praten aan de bar van het Sportcentrum.
Uiteraard was deze avond niet mogelijk zonder de hulpvan Gerda en Bep (heerlijk eten!), Olaf Hanno (beschikbaar stellen van de tennisbanen), Gerald Voshaar (prachtige bloemen), Klaas Bloem (voor de actie foto’s) en uiteraard alle aanwezige leden van de Businessclub.

Arjan namens 3D in actie                            De finale: Fundament – Etom

Voor alle foto’s kijk op de site van Klaas:
https://picasaweb.google.com/118362102659437987985/TennistoernooiBusinessclub#  

Hopelijk vond u het net zo gezellig als ons, we vertrouwen u allen in het nieuwe voetbalseizoen weer tekunnen begroeten en beloven u voor die tijd nog te verassen met een leuk presentje!

Geef een reactie