Heeft u zich al aangemeld?

Zoals u in uw persoonlijke uitnodiging al heeft kunnen lezen staat het volgende evenement van de st. Businessclub CWO gepland.
Vrijdag 9 maart a.s. zal de eerste exclusieve netwerkborrel plaats vinden voor de leden van de st. Businessclub CWO. Deze borrel wordt gehouden in het sushi restaurant van de Polderpoort, middels het “Sushi on Friday” concept, een gezellige borrel waar u in contact kunt komen met andere leden van de Businessclub.
De borrel is van 17 uur tot 19 uur en is deze editie exclusief bedoeld voor de leden van de st. Businessclub CWO. Uiteraard willen wij u wel graag de mogelijkheid bieden om zakenrelaties, uw partner of wellicht een collega mee te nemen.
U heeft namelijk de mogelijkheid om 2 introducés mee te nemen, indien u meer introducés wenst mee te nemen is dit ook mogelijk, echter dan wel tegen € 25,- per persoon.
Indien u zich nog niet heeft aangemeld, doe dit dan snel aangezien er beperkte ruimte is! Aanmelden kan via businessclub@svcwo.nl laat hier weten met hoeveel personen u aanwezig zal zijn.

Geef een reactie