Nieuwe website HVO Businessclub gelanceerd

De Businessclub van voetbal vereniging HVO Vlaardingen is trots om u onze nieuwe website te mogen presenteren.

42 Answers Creative Internet Studio heeft onze nieuwe website geheel ontworpen en ontwikkeld.De Businessclub van voetbal vereniging HVO Vlaardingen is trots om u onze nieuwe website te mogen presenteren. Gewapend met een gehele nieuwe look & feel, een nieuw beheersysteem en veel nieuwe foto’s en verslagen, hopen wij u regelmatig te mogen verwelkomen op onze site. De heren van 42 Answers Creative Internet Studio (de internet afdeling van Gravilux Reclamebegeleiding) hebben de laatste weken erg hun best gedaan om een sprankelende, toegankelijke en uitnodigende website te ontwikkelen waar altijd iets te beleven valt: iets dat ze zeker is gelukt.

Nieuw in de website zijn de nieuwsbrieven die online doorbladerbaar zijn gemaakt. Ook verslagen van evenementen en activiteiten worden nu regelmatig online geplaatst en voorzien van mooi foto materiaal. Hierdoor kunt u eenvoudig op de hoogte blijven van alle wetenswaardigheden en activiteiten agenda van de Businessclub.

Tevens is de ledenlijst geheel herzien. Alle leden staan nu in een overzichtelijke lijst geplaatst. Ook kan de website van de leden bekeken worden zonder de Businessclub website te verlaten. Neem eens een kijkje in de ledenlijst.

Businessclub HVO heeft als doel om zoveel mogelijk ondernemers met elkaar op een informele manier in contact te brengen. De Businessclub HVO is een goede basis voor business – to – business. De ondernemers die reeds lid zijn van onze businessclub bevestigen het: een businessclub genereert business.

Geef een reactie