NK Logistics winnaar tweede editie Businessclub CWO zaalvoetbaltoernooi

Afgelopen zaterdag stond de 2e editie van het Businessclub CWO Zaalvoetbaltoernooi op het programma in Sportcentrum Vlaardingen. Met een nieuw concept (4 tegen 4 op een klein veld met boarding) gingen 8 teams de strijd met elkaar aan.

Poule A werd met gemak gewonnen door Life Recruitment van Eray Kocman. De 2e plaats in de poule werd uiteindelijk opgeëist door het combinatieteam van 3DMakelaars en Fundament-Advies. Zij wisten de onderlinge duels nipt te winnen van Van Ree & Partners en van het combinatieteam Sportcentrum Vlaardingen en Polderpoort.

Poule B was tot het einde spannend en na het nodige rekenwerk gingen Eurorigging en NK Logistics door naar de kruisfinales. Even leek Thermex er vandoor te gaan met een plek in de halve finale, maar een overwinning op de uiteindelijke winnaar was niet voldoende om op doelsaldo door te gaan. Het team van Jan de Graaf was tevens ingedeeld in de poule des doods, maar ondanks heerlijk spel en 200% inzet werden helaas ook zij uitgeschakeld.
De kruisfinales werden gewonnen door Life Recruitment en NK Logistics en zo kon het Sportcentrum zich opmaken voor een duel tussen twee zeer verrassende, maar zeer terechte finalisten. De troostfinale werd uiteindelijk gewonnen door de winnaar van vorig jaar: Eurorigging van Ton Raemakers. Zij wonnen van de verliezend finalisten van vorig jaar 3D Makelaars/Fundament Advies.

In de finale stond het al snel 4-0 voor het team van Hans Nieuwenhuizen. Met 3 snelle goals van Life Recruitment werd het nog even spannend, maar uiteindelijk was deze terechte zege voor NK Logistics: 

 1. NK Logistics
2. Life Recruitment
3. Eurorigging

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang onrustig in Sportcentrum Vlaardingen. Bij deze dank voor de gastvrijheid en dank voor de scheidsrechters! Klaas Bloem bedankt voor het maken van de foto’s en Thermex bedankt voor het sponsoren van de bloemen! voor alle foto’s klik https://picasaweb.google.com/118362102659437987985/ZaalvoetbalBusinessclubSvCWO

Geef een reactie