Seizoen 2012-2013 van start…

De zomer is eigenlijk pas net begonnen, maar binnen de st. Businessclub CWO wordt er alweer hard gewerkt aan het nieuwe seizoen.
Zo zijn er voor het komende seizoen al twee nieuwe leden bijgekomen, zoals eerder gemeld Life Recruitment en sinds afgelopen week kunnen we Familie Theater Flamingo verwelkomen als een nieuw lid. Dit Theater zal medio oktober officieel haar deuren gaan openen aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 10. Rondom deze officiele opening zullen we uitgebreid stilstaan bij dit veelzijdige theater.

Helaas hebben ook een aantal leden haar lidmaatschap opgezegd, waarbij we nogmaals willen aangegeven dat enkel de opzeggingen welke voor 1 juli bij ons bekend waren, ook gehonoreerd zullen worden. Opzeggingen na deze datum zullen conform het contract pas na afloop van het nieuwe seizoen worden beeindigd.

Ook voor het nieuwe seizoen hebben we weer mooie ideeen, zo zal er spoedig meer bekend worden over de tweede editie van de “Businessclub in gesprek met…..”  Zoals bekend hebben we hier de vorige editie gesproken met Mario Been en zijn we nu in gesprek met andere bijzondere sprekers, waarover later meer.
Verder hebben we de invulling van de verschillende lidmaatschap pakketten aangepast en zijn we bijzonder blij de pakketen met de volgende 2 zaken uit te breiden ten opzichte van het vorige seizoen. Zo ontvangen alle Businessclubleden dit seizoen 20% korting bij een boeking van een luxe vakantie bungalow nabij Maastricht. “Huisje 79” ligt midden in het prachtige landschap de Hoge Kempen in Belgisch Limburg. Het huisje ligt op het recreatie domein De Sonnevijver en is van alle gemakken voorzien zoals; sauna, bad, luxe keuken zithoek en drie slaapkamers. Voor meer informatie kijk op www.huisje79.nl.
Verder kunnen wij namens Sportcentrum Vlaardingen de leden van de Businessclub een korting bieden van € 45,- op het inschrijfgeld bij een jaar abbonement!

Hieronder vindt u de volledige inhoud van de pakketten voor het komende seizoen:
Pakket 1 2012-2013
Pakket 2 2012-2013
Pakket 3 2012-2013 

Uiteraard wensen we iedereen nog een heerlijke zonnige zomer en zullen de leden van de st. Businessclub CWO eind augustus de nodige informatie vor komend seizoen per post ontvangen, uiteraard samen met de te betalen factuur.

Geef een reactie