Seizoen 2015-2016 komt eraan!

De clubs uit de Eredivisie zijn inmiddels gestart met trainen, ook voor sv CWO staat het nieuwe seizoen voor de deur. 

Een seizoen met veel nieuwe namen als tegenstanders. Dit seizoen is ons eerste elftal ingedeeld in de 2e klasse D met mooie namen als Binnenmaas, Bolnes, BVCB, DCV, SC Feyenoord, Groote Lindt, Kethel Spaland, Lombardijen, Papendrecht, Piershil, Soccer Boys, Spirit, Strijen, kortom voldoende uitdaging voor de mannen van onze hoofdtrainer Danny Molendijk. Ook dit seizoen nodigen wij u van harte uit om de thuiswedstrijden vanuit onze prachtige Business ruimte samen met de sv CWO supporters te gaan beleven.
Wij zullen u voor een aantal wedstrijden exclusief uitnodigen met een hapje en een drankje, hier informeren wij u tijdig voor zodat u hier rekening mee kunt houden in uw agenda.

Dit jaar hebben wij naast de seizoenkaarten van Feyenoord en AFC AJAX, gekozen voor Excelsior Rotterdam. Oftewel u kunt dit jaar gebruik maken van de seizoenkaarten voor maar liefst drie Eredivisie clubs!

Na vorige seizoen onder andere een bijzondere avond met Co Adriaanse te hebben gehad zullen wij als bestuur van de st. Businessclub CWO er ook dit seizoen alles aan gaan doen u zoveel mogelijk te bieden voor uw lidmaatschap. Zo steunt u niet alleen sv CWO, maar geniet u zelf ook van de vele extra’s welke st. Businessclub CWO u te bieden heeft.

Hieronder vindt u de inhoud van de verschillende pakketten voor komend seizoen:

pakket 1 2016

pakket 2 2016

pakket 3 2016

Wij wensen u een mooie zomer en hopen u bij aanvang van de competitie weer te kunnen begroeten!

Geef een reactie