Seizoen 2018-2019 voorbij…

Het voetbal seizoen 2018-2019 zit erop, een seizoen met pieken en dalen, maar wederom een seizoen met leuke en geslaagde evenementen binnen Businessclub CWO!
Uiteraard ons gezamenlijk bezoek aan Sparta, de avond wedstrijd tegen Kethel Spaland en tot slot de geslaagde sponsoravond met Dirk Kuyt maak dit seizoen wat ons betreft zeer geslaagd. Het spreekt voor zich dat wij ook volgend seizoen op jou ondersteuning hopen te kunnen vertrouwen en we elkaar weer gaan ontmoeten op een van onze evenementen Ook volgend seizoen kan er weer gebruik worden gemaakt van de seizoenskaarten van Feyenoord, Ajax en komend seizoen ook weer Sparta. Kortom genoeg redenen om lid te blijven van de leukste Businessclub van de omgeving!


Tot slot willen wij je nog van harte uitnodigden voor de finale dag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap welke zaterdag 22 juni op ons complex wordt georganiseerd, met rond de klok van 17.00 uur de hoofdfinale tussen DVO’32 en VFC zaterdag, helaas (net) geen sv CWO, maar ondanks dat belooft het vooral een bijzonder gezellige dag te worden. Wanneer je als lid van st. Businessclub CWO aanwezig wil zijn bij deze finale(dag), laat het dan even weten want dan zorgen wij voor vrijkaarten ( email dan even naar businessclub@svcwo.nl) .


Nogmaals dank voor je ondersteuning het afgelopen seizoen, waarbij je o.a. hebt bijgedragen aan de volgende mooie doelen binnen onze club; Verzorging DJ bij diverse club feestjes, bijdrage aan diverse team tenue’s, aankleding pupil van de week, sinterklaas cadeau’s, financiĆ«le ondersteuning diverse activiteiten & toernooien, bijdrage jeugd kamp en nog veel meer!

Super bedankt hiervoor namens alle leden van sv CWO!

Een mooie zomer gewenst  !

Geef een reactie