Seizoen 2019-2020 staat voor de deur….

Met het seizoen 2018-2019 nog vers in het geheugen, zijn wij als bestuur van stichting Businessclub CWO inmiddels gestart met de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020.

Uiteraard zijn wij erg blij ook komend seizoen weer op jouw steun te kunnen rekenen!

Het afgelopen seizoen was meer dan geslaagd wat betreft onze businessclub met de evenementen als het gezamenlijke bezoek aan SPARTA en de avond met Dirk Kuyt als hoogtepunten. Uiteraard gaan wij er alles aan doen dit komend seizoen minimaal te evenaren en wellicht wel te overtreffen!

Zo kunnen de ondernemers onder ons, die graag in contact komen met businessclubleden van andere voetbalverenigingen 15 oktober alvast in de agenda noteren. Dan organiseren wij in samenwerking met onze hoofdsponsor ING de bijeenkomst “Scoren met ondernemerschap” in het Sparta Stadion in Rotterdam.

Bas Nijhuis scheidsrechter van de KNVB, neemt je mee in de ontwikkelingen in de voetbalwereld, zoals bijvoorbeeld de VAR (Video Assistant Referee). En wat vindt hij van de huidige ontwikkelingen in scheidsrechtersland op het gebied van communicatie? Na het inspirerende verhaal van Bas ga je samen met ondernemers van ander Business Clubs in gesprek over verschillende thema’s. Een zeer inspirerend en afwisselend programma, waarbij je de mogelijkheid hebt om met sportminded ondernemers te connecten. Lijkt je het leuk hierbij aanwezig te zijn, dan kan je ons dit uiteraard via businessclub@svcwo.nl laten weten.

Verder hebben we voor komend seizoen weer de beschikking over seizoenkaarten voor AJAX, SPARTA en Feyenoord t.b.v. de wedstrijden binnen de Eredivisie. Zoals bekend kan ieder lid in beginsel één voorkeurwedstrijd doorgeven, blijven er hierna nog wedstrijden over dan worden deze gecommuniceerd in de nieuwsbrief welke komend seizoen weer maandelijks zal worden verstuurd. Bij meerdere inschrijvingen voor een wedstrijd zal er geloot worden tussen deze leden, we streven er naar iedereen hierin zoveel mogelijk tegemoet te komen. Je voorkeur doorgeven kan (na betaling van het lidmaatschap) tot 25 juli, hierna kan er alleen nog worden gekozen uit de op dat moment beschikbare wedstrijden.

Stichting Businessclub CWO is sinds kort ook te vinden op LinkedIn, volg je ons nog niet, klik dan hier en mis niets van de leukste businessclub van de regio!

Geef een reactie