Sponsoring – Kledingsponsors

Jan Budel is het aanspreekpunt voor sponsoring van wedstrijd- en trainingskleding en andere sportaccessoires (tassen etc.).
Aangezien wij zijn gebonden aan overeenkomsten met onze leverancier, is het niet toegestaan dat deze bestellingen op individuele basis plaatsvinden. De mogelijkheden voor het sponsoren van wedstrijd- en trainingskleding en andere sportaccessoires varieert van shirts tot complete wedstrijd en trainingstenues.


 • Sponsoring – Reclameborden

  De reclamebord contracten hebben een looptijd van drie jaar met variƫrende prijzen afhankelijk van aantal en grootte van de borden.

 • Sponsoring – Media

  Reclame maken via de diverse media waaronder op de websites, lichtkrant in de kantine of via de periodike nieuwsbrief.

 • Sponsoring – Kledingsponsors

  De mogelijkheden voor het sponsoren van wedstrijd- en trainingskleding en andere sportaccessoires varieert van shirts tot complete wedstrijd en trainingstenues.

 • Sponsoring – Wedstrijdsponsoring

  Een commerciƫle partner kan ook zijn naam verbinden aan een thuiswedstrijd van CWO. Hij kan dan rekenen op vermeldingen via de geluidsinstallatie en het presentatiescherm.

 • Sponsoring – 2% Bonus voor CWO

  Van iedere order die vanuit het netwerk van CWO bij IVA GROEP komt wordt aan het eind van het jaar 2% bonus in de kas gestort.