st. Businessclub CWO groeit naar 50 leden!!!

Met trots kunnen wij u melden dat mede door de bijzonder geslaagde avond met Gertjan Verbeek  in het Familie Theater Flamingo, ons leden aantal op 50 staat!

Uiteraard stellen wij graag de nieuwe leden kort aan u voor:

 Duifhuijsen Zonwering, is voor vele geen onbekende.  Eigenaar Tobias is jaren lang onze eerste doelman geweest en vele zonweringen in en rondom Vlaardingen zijn door Duifhuijsen professioneel opgehangen. Neem ook eens een kijkje in de prachtige showroom aan de 2e van Leijden Gaelstraat 16.
www.duifhuijsenmontage.nl

Polderpoort, is een sport- en leisurecentrum in Vlaardingen. Het ligt aan de rand
van de prachtige natuur van de Broekpolder en biedt dan ook ruimschoots mogelijkheden voor ontspanning. Tevens kunt u bij Polderpoort terecht voor het vieren van een feestje voor grote of kleine gezelschappen. Tot ziens aan de Watersportweg 11.
www.polderpoort.nl

 Van Zanden Orthodontie, al jaren sponsor van onze Jeugdafdeling. Sinds dit seizoen is hier weer uitbreiding in gedaan en kunnen we hen met een lidmaatschap aan de Businessclub verwelkomen.

Broekhof verpakkingen, is een prachtig bedrijf wat vanaf heden kennis gaat maken met onze Businessclub. Broekhof Verpakkingen BV is vooraanstaand leverancier in bloemen- en plantenverpakkingen. We vertrouwen hierbij op ruim 35 jaar ervaring om in iedere schakel van het proces snel de juiste beslissingen over assortiment en kwaliteit te kunnen nemen.
www.broekhof.nl

Hoogerwerf for office, al bijna 50 jaar een begrip in de regio Rijnmond. specialist voor alles op het gebied van kantoor. Of u nu een goede leverancier van kantoorartikelen zoekt, toe bent aan een nieuw document systeem of advies nodig heeft over uw kantoorinrichting, onze vakkundige medewerkers staan u bij om de juiste keuzes te maken voor uw organisatie.
www.hoogerwerf.nl

Tevens staat onze nieuwe nieuwsbrief online, klik hieronder.
nieuwsbrief dec12

Geef een reactie