Sushi on Friday smaakt naar meer…

Afgelopen vrijdag was het tijd voor de tweede editie van de Sushi on Friday netwerkborrel van de Businessclub. Een borrel met een hapje sushi voor de diverse bedrijven uit onze businessclub in Sushi restaurant A20. Met een opkomst van ruim 60 personen was dit wederom een groot succes, gezellig bij praten, kennis maken en er werden hier en daar zelfs zaken gedaan, oftewel dit smaakt naar meer!
Tijdens deze borrel werd ondermeer stil gestaan bij hetgeen de Businessclub voor de vereniging CWO heeft mogelijk gemaakt het afgelopen seizoen, voorzitter Jeroen Onderdelinden noemde hierbij o.a. de bijdrage aan de trainingskampen van zowel de zaterdag als de zondag selectie, de jeugdkampen, busreis van A1, spinnen van de C jeugd, bijdrage kampioensfeestjes, Bbq senioren team, wintertoernooi en nog veel meer activiteiten binnen de club. Oftewel een groot woord van dank aan de leden van de Businessclub.
Uiteindelijk werden er twee persoonlijk gesigneerde boeken door en van Ronald Koeman verloot, hierbij waren Willem de Hoog (Rijschool De Hoog) en Mike van Zanten (v Zanten bouw) de gelukkigen. Hierna was het tijd om na een korte toelichting van Willem van Hoof en Martijn Berghman over de CWO VoetbalsGoal, een gesigneerd Feyenoord shirt te veilen. De opbrengst hiervan zou volledig naar de CWO VoetbalsGoal gaan, een beter doel bestaat er bijna niet, de jeugd heeft immers de toekomst.
Uiteindelijk was John Berghman de gelukkige en had het hoogste bod waarvoor wij John (oa eigenaar van Batist Westland) nogmaals willen danken! De opbrengst aangevuld met een donatie vanuit de Businessclub, moet er voor zorgen dat de mannen(tjes) van Willem en Martijn er volgend seizoen weer keurig bij lopen! Helaas was onze huisfotograaf aan het genieten van zijn wel verdiende vakantie, dus de foto’s zijn helaas van iets mindere kwaliteit.

[nggallery id=8]

We kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde avond, wat zeer waarschijnlijk ook weer wat nieuwe leden heeft opgebracht, hier uiteraard later meer info over!  Tot slot nog een woord van dank aan de mensen van Sushi A20, Bas Raemakers en uiteraard John Berghman.

Geef een reactie