Uitnodiging vrijdag 4 maart

Beste Businessclub lid,

Vrijdag 4 maart
zal in onze kantine aan het Trimpad in Vlaardingen het tweede evenement voor de leden van onze Businessclub plaatsvinden. Deze avond zal worden gepresenteerd door Jan Dirk Stouten, bekend van RTV RIjnmond en directeur van TSEC (The Sports & Entertainment Company).
Deze avond zal vooral in het teken staan van een speciale gast, te weten de aanvoerder van het Nederlands elftal tijdens de verloren WK finale tegen Spanje,
Giovanni van Bronckhorst
.
De linksback van Oranje speelde o.a. voor Feyenoord, Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona.Hij beëindigde zijn actieve voetbalcarrière afgelopen zomer na het spelen van zijn 106e interland.

Hiernaast zal er deze avond een energiemakelaar aanwezig zijn, die een en ander kan vertellen over de mogelijkheden van het besparen van kosten binnen uw onderneming.

Kortom het zal een interessante avond gaan worden met een groot voetballer, begeleid door een goede presentator, uiteraard zullen er ook mensen vanuit onze eigen vereniging aan het woord komen.

De aanvang van de avond zal 20.00 uur zijn en duurt ongeveer tot 21.30 uur, waarna er uitgebreid gelegenheid is om gezellig met zijn allen een hapje en een drankje te doen.U bent samen met een introducé van harte welkom op deze avond, de kantine zal vanaf 19.30 geopend zijn.

We stellen het zeer op prijs als u via businessclub@svcwo.nl kenbaar maakt of u deze avond aanwezig bent en of u met of zonder introducé zal komen.

Heeft u zakelijke relaties die het wellicht ook leuk zouden vinden om bij deze avond aanwezig te zijn en om natuurlijk meer info te ontvangen over de Businessclub CWO, laat het ons dan weten via ondergetekende (Tel Jeroen 06-16264219 of per email).

Tot ziens, vrijdag 4 maart!

Geef een reactie