We zijn weer begonnen!

 

 
De selectie, welke gelukkig weer veel herkenbare gezichten kent, heeft een prima voorbereiding gehad tegen goede tegenstanders. De selectie speelt herkenbaar voetbal, waarbij de hand van Danny al redelijk te zien is. Met oude CWO’ers als Bart Sterk, Cris Pires en vele andere staat er een mooi elftal met echt CWO bloed op het veld. De eerste thuis wedstrijd staat gepland voor volgende week, uiteraard bent u als Businessclublid van harte welkom om de mannen zelf aan het werk te zien.
Voor de Businessclub betekent het begin van een nieuw seizoen, nadenken over wat we u dit jaar weer voor mooie evenementen zullen gaan bieden.
Hierbij zijn we op het moment erg druk met het onderzoeken van een buitenlandse trip. We zijn namelijk voornemens om begin 2014 een topwedstrijd in een buitenlandse competitie te gaan bezoeken. Hier kunt verderop in deze nieuws brief meer over lezen!Verder is de Businessclub druk doende om een nieuwe hoofdsponsor aan te trekken, helaas is dit tot op heden nog niet gelukt. Er zijn inventieve ideeën, waarbij we wellicht met meerdere sponsoren de drempel iets lager kunnen maken. Heeft u hier ideeën over? Laat het ons weten!

 

Tot slot willen we u danken dat u ook dit jaar weer achter sv CWO staat, de Businessclub en de vereniging kunnen niet zonder uw steun bestaan!

 

We gaan er weer een super seizoen van maken!

Geef een reactie