Wij stellen u graag voor!

ny

 

Hij was er al bij toen de st. Businessclub CWO een bezoek bracht aan de Feyenoord, maar nu is het officieel, New York Pizza Vlaardingen is volwaardig lid geworden van ons Businessclub.

New York Pizza is inmiddels alweer even gevestigd aan de Blokmakerplaats in Vlaardingen, waar sinds 4 maanden een frisse wind waait door de nieuwe eigenaar Waqas Iqbal. Voor Waqas is dit naast zijn vestiging van New York Pizza in Rotterdam, zijn tweede vestiging van New York Pizza. Waqas is “nieuw” in Vlaardingen en is mede door Businessclub lid Eray Kocman (Life Recruitment) in contact gekomen met sv CWO. Uiteraard willen wij Waqaz helpen om New York Pizza Vlaardingen bij u bekend te maken en u van harte uit te nodigen om binnenkort eens een hapje te gaan eten of een maaltijd te laten bezorgen (klik hier voor het menu!).

Tevens zullen we de leden van sv CWO binnenkort laten kennismaken met de pizza’s van New York Pizza, Waqas zal voor zowel de selectie als andere leden welke donderdags aanwezig zijn bij de club, een aantal heerlijke pizza’s gaan verzorgen!

Namens het bestuur van de stichting Businessclub CWO heten wij New York Pizza Vlaardingen van harte welkom!

Geef een reactie