Zaalvoetballen met de Businessclub…geef je nu op!

Zaterdag 26 november is het zover, het eerste Businessclub CWO Zaalvoetbaltoernooi! Vanaf 17 uur zal er in de Polderpoort worden gestreden om de eerste titel tussen de verschillende leden van de st Businessclub CWO. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk leden een team namens de onderneming inschrijven, een team bestaat uit 4 spelers en een keeper. een team kan bestaan uit werknemers, vrienden of andere bekenden. Gezelligheid staat voorop en na afloop is er voldoende gelegenheid om andere businessclubleden te ontmoeten en te genieten van een hapje en een drankje.

Binnenkort ontvangt u een persoonlijke uitnodiging, vergeet u niet in te schrijven, dat kan uiteraard via businessclub@svcwo.nl .

Mede namens uw lidmaatschap hebben we samen met De Hypotheker Vlaardingen, ons damesteam kunnen voorzien van prachtige nieuwe tassen. Het CWO damesteam bestaat sinds dit seizooen en brengt eindelijk van vrouwelijkschoon binnen de club.  Hiernaast lopen de teams C1, B1 en A1 zich sinds vorige week warm in shirts geschonken door de Businessclub!

Geef een reactie