Exclusief aanbod: Birmingham City – Chelsea

Dit is de aantrekkelijke affiche voor een voetbalwedstrijd uit de ENGELSE PREMIER LEAGUE en we zijn trots kaarten voor deze geweldige wedstrijd  te kunnen bemachtigen.

 

 

Birmingham City speelt in de middenmoot van de hoogste Engelse voetbaldivisie en is in Nederland een beetje te vergelijken met Sparta. Ze hebben vaak moeite de puntjes bij elkaar te sprokkelen, maar spelen met hartstocht voor de club. De fel meelevende supporters zorgen voor een geweldige sfeer in het stadion op St Andrews, waar voor zo’n 29.000 toeschouwers plaats is.

De tegenstander van 20 november 2010 is Chelsea. Deze club spreekt iedereen aan door het aantrekkelijke voetbal met een groep spelers met internationale allure.

Birmingham is de 2e stad van Engeland. Het centrum is een mix van klassiek met heel modern. Hier vind men het grootste overdekte winkelcentrum van Engeland, maar natuurlijk ook de traditionele pubs en tearooms. De uitgaansstraat Broadstreet, waar ons hotel zich bevind, is een van grote klasse en men vindt hier voor ieder wat wils.

 

Het reisschema is als volgt:

 

·         Zaterdag 20 november rond 10 uur vertrek vanaf Schiphol Amsterdam, aankomst rond 10.30 uur in Birmingham. Daarna transfer per taxi of bus naar ons hotel in het centrum, waar we meteen inchecken en de (hand)bagage kunnen achterlaten. Hierna is er tijd voor een korte lunch in een plaatselijke pub.

·         Begin van de middag vertrekken we per taxi naar het stadion, waar we ruim van te voren sfeer kunnen proeven en alvast in de stemming kunnen komen in de plaatselijke pubs. Om 15.00 uur begint de wedstrijd.

·         Na de wedstrijd lopen we met de massa mee terug naar het centrum alwaar we rond 8 uur het diner gebruiken (inbegrepen in de prijs, 1e drankje inbegrepen).

·         Overnachting in het moderne 4* NOVOTEL in het centrum inclusief  Engels ontbijt op zondag.

·         Na het ontbijt zondagmorgen is de ochtend ter vrije besteding.

·         Zondag 21 november 2010 om 16.00 uur vertrekken wij naar de luchthaven, vanwaar we om 18.05 uur naar Amsterdam terugvliegen. Verwachte aankomst 20.20 uur.

 

De prijs voor dit arrangement is:          

 

€ 348,-  p.p. op basis van een 2 pers.kamer

€ 398,-  p.p. op basis van een 1 pers.kamer

 

Inbegrepen in deze prijs:

·         vlucht Amsterdam-Birmingham incl. online incheck reisburo v.v. met transfer naar hotel.

·         hotelovernachting  inclusief ontbijt.

·         1e  rang kaart voor de wedstrijd in het St. Andrews stadium.

·         Pubdiner op zaterdagavond in het centrum van Birmingham.

 

De prijs is gebaseerd op het meenemen van alleen handbagage.  In verband met eventuele stijgende vluchtprijzen is de prijs voor boeking na 20 september 2010 op aanvraag.

 

Voor boeking bel Jeroen via 06-16264219. De reis en boeking zal volledig worden georganiseerd door

A. van Brakel Adviezen.

Geef een reactie